CRM Fabriek

Administratie niet op orde

Verkeerd gefactureerd en nu heb ik een boze klant

Administratie


Het doen van je administratie is waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid. Als ondernemer richt je je liever op je klanten en je beoogde doelen maar dat neemt niet weg dat je administratie op orde hebben belangrijk is voor jouw bedrijf. Je wilt de juiste bedragen factureren aan klanten en zorgen dat je jouw geldzaken op orde hebt.

Probleem


Je administratie is op dit moment niet zo strak geregeld. Waarschijnlijk voer je nog altijd gegevens in in Excel Sheets of bewaar je gegevens in word documenten. Vanuit hier moet je al deze informatie weer doorspelen naar een boekhouder. Dit kost allemaal veel tijd en betaal je ook geld aan de boekhouder om al deze informatie te verwerken en te bewaren.

Oplossing


Het zou een hoop schelen als je administratie niet zo onnodig ingewikkeld was en je niet hoefde te betalen voor een boekhouder. CRM Fabriek zorgt ervoor dat je een hoop tijd en geld bespaart op je administratie. We zorgen dat jij alles gemakkelijk opslaat en bijhoud door alles te automatiseren. Zo ben je minder tijd en geld kwijt en kun jij je focussen op belangrijkere zaken.

Contactformulier