CRM Fabriek

Contract opzeggen

Vergeten het contract op te zeggen en nu zit ik er nog een jaar aan vast

Vergeten


Als ondernemer ben je bezig met veel verschillende zaken. Van interne processen tot aan klant contact en contact met partners. Veel van deze zijn voortdurend gaande en lopen allemaal door elkaar. Bovendien hebben al deze zaken op verschillende momenten jouw aandacht nodig. Hierdoor is het gemakkelijk iets te vergeten. Dit kan je als ondernemer duur komen te staan. Als je vergeet een contract op te zeggen bijvoorbeeld.

Probleem


Het probleem is dat je je dit niet kun veroorloven. Als ondernemer weet je waar je geld wel en niet naar toe moet gaan. Dat betekent dat je geen geld wilt verspillen en dan wil je niet hoeven te betalen voor een contract dat je niet meer nodig hebt. Daarom is het belangrijk dat je dit soort zaken niet vergeet, ook al zijn ze al zo lang geleden afgesloten. Er zijn zo vaker dingen die je ontschieten en het zou fijn zijn als je hier aan herinnerd wordt.

Oplossing


Wij begrijpen dat het allemaal een beetje veel is soms en daarom is het handig als je ergens de contracten duidelijk vast kan leggen en altijd makkelijk terug kunt vinden. Bovendien helpt het als iemand je helpt herinneren wanneer een contract bijna afloopt. Dat is wat wij doen! CRM Fabriek zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over deze zaken omdat alles automatisch geregeld wordt. Zo kan jij je zonder problemen richten op je werk.

Contactformulier