CRM Fabriek

Klantgegevens kwijt

Bent u ook zo vaak aan het zoeken naar een telefoonnummer of mailadres?

Klantgegevens


Als ondernemer zijn je klanten het belangrijkst. Die wil je blij maken en blij houden. Het is dan ook belangrijk om klantgegevens op orde te hebben. Niet alleen voor jou, maar ook voor de klant zelf. Het juiste telefoonnummer, meest recente activiteiten en de aard van de relatie zijn van belang voor het klantcontact. Toch komt het voor dat je een telefoonnummer kwijt raakt, een email adres niet kan vinden of zoekt naar het laatste contactmoment.

Probleem


Het kwijtraken van klantgegevens is wel het laatste waar jij je druk over wilt maken. Het is vervelend om een telefoonnummer kwijt te zijn. Het is ook niet de bedoeling heel lang te zoeken naar andere contactgegevens. Het komt de relatie niet ten goede en helpt niet je klanten blij te houden. Bovendien kost het allemaal onnodig veel tijd en energie.

Oplossing


Gelukkig hoeft dit helemaal niet zo te gaan. Wij begrijpen dat klantgegevens goed opgeslagen moeten worden. Bovendien weten we dat het helpt als klantgegevens makkelijk en snel terug te vinden zijn. Wij kunnen zorgen dat jij gemakkelijk de gegevens van een klant kan inzien en direct vanaf deze plek contact op kan nemen. Bovendien wordt elke actie opgeslagen waardoor de klantgegevens ook inzichtelijk zijn voor je collega’s.

Contactformulier