CRM Fabriek

Over ons

Ons team

Stijn Loeber

Stijn Loeber

Eigenaar

Ik ben Stijn Loeber, eigenaar van CRM Fabriek. Vanuit mijn interesse in coaching en het ontwikkelen van mensen en bedrijven ben ik in 2009 Afstudeerbegeleider gestart. Het bouw- en implementatie proces van het CRM systeem bij Afstudeerbegeleider heeft ertoe geleid dat ik CRM Fabriek ben gestart. Het CRM systeem bij Afstudeerbegeleider bleek structuur te bieden aan het management, de teams en medewerkers, waardoor we meer waarde uit het bedrijf konden halen. Ik weet uit eigen ervaring dat een goed werkend CRM systeem een must is voor alle organisaties vind het interessant om deze systemen op maat te creëren. Daarnaast heb ik ervaring met ondernemen, Business Proces Management en een academische achtergrond in economische- en organisatiepsychologie.

Sander Bakker

Sander Bakker

Lead-developer

Ik ben Sander Bakker, lead-developer bij CRM Fabriek. Binnen de CRM Fabriek hou ik me bezig met het ontwikkelen en bouwen van CRM systemen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van het development team en het projectmanagement.

Visie
Visie

We zien bij veel bedrijven dat veel processen nog met de hand gebeuren, ook al is het systeem bijvoorbeeld online. Data wordt opgeslagen en onderhouden in programma's zoals Excel, dit is tijdrovend voor een bedrijf en hierdoor komt de werknemer niet toe aan waar deze echt voor nodig is. In de toekomst zouden wij graag zien dat de werknemer toe komt aan waar deze echt voor nodig is en het systeem zoveel mogelijk zelf uitvoert.

Missie

Het is onze missie om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk processen binnen een bedrijf geautomatiseerd worden, hierbij is het ook zaak dat deze processen vanuit één centraal punt wordt aangestuurd. Het maakt hierbij niet uit met welke tools er wordt gewerkt, zolang deze maar vanaf één punt te controleren zijn. Dit zorgt voor overzicht binnen een bedrijf en hierdoor komt de werknemers toe aan waar deze echt voor nodig is.

Contactformulier


Contactgegevens


Maassluisstraat 2, 1062 GD Amsterdam
020-7220995
info@crmfabriek.nl

LinkedIn
Twitter
Facebook